За нас

Марката Санита е създадена през 1992 г. от маг.фарм. Татяна Дракулова като име на първата аптека Санита, отворила врати в град Варна. Името е с латински корен санус – саниране, равно на здраве, оздравителен процес. Давайки име на първата си аптека Татяна Дракулова и нейният съпруг Драгомир Дракулов отчитат факта, че това е колективна дейност и за успешния резултат, заслугата е на целия екип на цялата аптека, а не само на собственика или фармацевта. Затова и през години тяхното мото остава: „Всеки от нас е личност, всички заедно сме Санита”

„Санита 98” е фирма, създадена специално за приватизация на аптека № 4 на бул. „Владислав Варненчик”, която е най-голямата в структурата на Аптечно предприятие – Варна. Ние от Санита сме горди, че не само спечелихме приватизационната сделка, а и запазихме и изградихме делa на аптеката в служба на всички варненци и гости на града.

Ние, работещите в Санита сме обединени от общите си ценности, като респект към човешката личност и положително отношение. А принципите, които ни водят в нашата работа са качество, коректност, компетентност.

Нашето конкуретно предимство е екипът, работещ в аптеката – фармацевти по призвание, които изграждат с клиентите си дългосрочни лоялни отношения и се стремят да им окажат винаги съдействие и подкрепа.

Към нашият facebook

Leave a comment for: "За нас"

Tag Cloud